Beoordelingen van Okydo Bussum

Recente recensies van Okydo Bussum

4 sterren na 121 reviews

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke verse sushi! Heerlijk gegeten en de bezorging was er ook sneller dan verwacht! Super dus. We bestellen gauw weer! Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurt een uur om te bezorgen

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!!!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met mooie garnituur! Krakend vers en goed van smaak. De neef teriaky met gebakken rijst en salade was ook lekker en goed op temperatuur. Voorts werd het bestelde op de afgesproken tijd bezorgd. Ook fijn dat je bij iedere € 15,00 een frisdrank mag uitkiezen, dat heb ik elders niet meegemaakt. Kortom: Okydo is een aanrader!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis drankjes zaten er niet bij en de kwaliteit van de sushi was een beetje minder dan had ik verwacht (platgedrukt). De vorige keer was het veel beter bij jullie. Wij waren een beetje teleurgesteld, maar het smaakt nog steeds lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi leek wel dagen oud. Erg opgedroogd. Bezorgd en alle saus uit de bakjes, tas lekte door. Kip spies was lekker,gebakken noedels ook lekker alleen beter vermelden qua hoeveelheid want was erg weinig. Dan weet een klant tenminste hoeveel ze moeten bestellen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig verzorgd. Alleen de gebakken noedels vonden wij bijzonder saai. Dit zat in een bakje met gebakken uien er over. Zonder verdere groenten en best heel weinig. Ik heb het anders gezien. Bij jullie. Verder was de rest heerlijk zoals altijd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lovely as always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen de sushi uramaki rollen zijn best klein. Voor de rest top!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer zeer goed. Helaas wel erg weinig zalm sashimi deze keer (denk dat er per ongeluk 1 portie meegegeven is ipv 2).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker. Net zo lekker als bij jullie in de zaak. Hopelijk kunnen we weer vlug komen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zo als altijd weer heerlijk eten. Bereid zo als bij bestelling gevraagd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Sausjes goed verpakt, niet lekken gelukkig. Jammer dat er een aantal dingen niet leverbaar was, maar dat komt misschien door de situatie van nu. Twee uur bezorgtijd is wel echt heel heel erg lang, zelfs voor een zondag. Bestellen op zondag gaan we dus niet meer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uur wachten, eten koud en droog. Slechte service aan de telefoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. Bezorgd binnen de aangegeven tijd. Keurig volgens de norm van het RIVM bezorgd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding zeer matig. Duur. Sushi was matig. Edamame en wakame waren goed. Zaten helaas geen stokjes bij. Belachelijk dat je extra moet betalen voor gember en wasabi sls je meer dan €60 spendeert. Bezorging duurde lang: 70 min Actie met gratis soft drinks is leuk, wel spa rood aanbieden.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, helaas duurde de bezorging wel bijna 2 uur.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de bestelling was net als bij jullie in het restaurant super! Heerlijk gegeten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De saus bij de lenterol is vele malen lekkerder dan die in het restaurant! Hopelijk blijft deze. Eten was heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bij de bestelling was de cola vergeten (so what). Daar kwamen ze zelf achter, belde mij daarover op en brachten het nog na. Ik zeg Service met een hoofdletter.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en volgens afgesproken tijdstip afgeleverd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wel jammer dat alle sushi zo strak in de bakjes was gepropt dat we het er maar met moeite netjes uit kregen.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben om 17.50 uur besteld en het eten pas om 21.15 uur ontvangen. Met 2 jonge kinderen geen fijne situatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super, mega lekker!! Bezorging duurde alleen wat lang maar kwam omdat t druk was. Dit werd ook netjes aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was matig van kwaliteit. Niet heel smaakvol, niet heel bijzonder. Andere sushi restaurants leveren smaakvollere producten. Eenmalig besteld dus. Online een aanbieding bij iedere 15 euro een gratis drankje. Voor 60 euro besteld, maar 0 drankjes. Bezorger kwam later terug met 1 drankje nadat we er om vroegen. Vervolgens moeten bellen en toen kwamen de overige 3 drankjes in een derde bezorg ronde...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. De sushi met mango is top. De geflambeerde beef is heerlijk en de rest ook. Blijf zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet compleet: één menu miste. De ontbrekende bestelling werd ruim anderhalf uur later bezorgd, omdat klanten die later hadden besteld voorrang kregen. Onacceptabel. Ook het voorstel om bij een volgende bestelling extra te krijgen ( en nu dus niet het ontbrekende nemen te leveren) kan echt niet. Voor bij geldt: NOkydo. Later bleek dat bij online bestellen 10% korting mogelijk was. Helaas geen gebruik van gemaakt; maar wie weet is dat met terugwerkende kracht mogelijk?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdstip aangegeven 19:15 uur. Eten kwam pas om 20:00 uur. Eten was lauw en alles zwom letterlijk in het vocht (moest denk ik saus zijn maar leek meer op water met een smaakje) jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, maar de bestelling klopte niet. Ipv avocado maki hadden we zalm maki, en de salade zat niet bij de beef met rijst.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service! Lekker gegeten.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker!!! Lenterol garnalen en de gebakken banaan van Okydo, daar mogen ze me wakker voor maken. Hoop snel dat jullie weer open mogen!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel te weinig saus erbij gekregen waardoor de sushi minder smaakte

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service! Gratis drinken en zelfs vuurwerk bij de bestelling voor mijn verjaardag! Helemaal leuk. Alles smaakte goed. Het vlees in het bakje daar stoomde alle saus uit - de bakjes zijn eigenlijk te klein. De zalm op de spies vond ik nogal zoet maar smaken verschillen mijn man vond m geweldig lekker. Voor de kindjes friet er zat ook nog mayonaise bij en andere sauzen heel compleet. Verder heerlijk gegeten!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, vriendelijke service en heerlijk eten!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer als altijd zeer lekker van smaak. Chapeau voor het kwaliteit blijven leveren onder deze lastige omstandigheden. Niet alleen qua voedsel maar ook qua service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ontzettende goede sushi Aanrader!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Heerlijk gegeten.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een soort sushi niet beschikbaar, netjes een telefoontje gekregen of ik iets anders wilde daar voor in de plaats. Erg lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker alleen lange wachttijd helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Bedankt voor het koken! We hebben ervan genoten. Tot snel weer!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het warme eten was lauw. Verder alles weer top van smaak en kwaliteit.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aangegeven bij bestellen dat we eten om 18.30 wilde hebben in de bevestigingsmail staat vervolgens als leveringstijdstip 19.30 uur???? en het werd om 19.55 bezorgd nadat we om 19.45 boos gebeld hebben. excuses geregen en we konden een gratis blijk frisdrank krijgen nou nee laat maar dat maakt niet veel goed. had zelf gebeld ofzo Hier dus nooit meer bestellen...

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwalitet tegen een goede prijs. Vriendelijke en lundige bediening. Leiding en medewerkes tonen passie voor hun vak gepaard. Klantvriendelijk met een glimlach.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes gebeld dat erg druk was en de bestelling later kwam. Sushi was lekker en de warme gerechten ook!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lovely :))))))

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima, lekker gekruid.. hoeveelheid voldoende.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering en weer heerlijk gegeten.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten . Bezorging iets vertraagd , maar voor herhaling vatbaar .

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht. Warm eten was koud. Saus zat overal. Bakjes lekten.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was half uurtje te laat. Hier werd netjes over gebeld. We mochten als compensatie een extra drankje uitkiezen. Het was erg lekker. Helaas zaten er bij het eten geen stokjes?!?!? En kregen we ice tea green, wat in mijn ogen anders is dan ice tea.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, lekker gegeten.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal vind ik het altijd lekker echter waren mijn gefrituurde groentes té vet en mijn rijst was wat aan de harde kant. Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag in contact om geld terug te krijgen. Ondanks bevestiging van bestelling om 14.58 uur op 31 december was Okydo gesloten toen wij om 17.30 aankwamen om bestelling op te halen. Dat is niet leuk op 31 december met een huis vol vrienden die ook moeten eten....

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker as always

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is er nooit iets mis met onze bestelling maar dit keer duurde het erg lang en was het eten koud en de gyoza was bijna zwart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is dit echt mijn lievelingsrestaurant. Ik merk dat op zaterdag sushi bestellen zoals gisteren geen succes is. De sushi smaakt veel minder lekker en de tonijn sashimi leek wel ham. Ik denk dat het komt omdat zaterdag een drukke avond voor ze is, dus die dag doe ik het maar niet meer...

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Dit keer waren de warme gerechten iets lauw. Verder genoten van alle hapjes!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bedankt voor dit berichtje, ik wilde u al verder informeren, de kwaliteit en zeker de smakelijkheid van het kipgerechtje was heerlijk, erg lekker. Eigenlijk ben ik zeer te vrede over de kwaliteit en smakelijkheid van de gehele bestelling. Heerlijk was de gesneden zalm en tonijn. misschien hadden de gebakken garnalen wat meer sauce-jus mogen hebben, mede omdat deze sauce-jus erg smakelijk was en perfect bij de garnalen paste, met meer sauce zouden de garnalen minder droog zijn. Kortom het was een heerlijke fijne ervaring zo op de late avond en heb werkelijk genoten van de kwaliteitsgerechten ( bezorggerechten,met een restaurantgehalte) Heerlijk gegeten en genoten, dank ervoor een dikke 8,5. Mooie avond, vriendelijke groet en tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rijst in de div sushi was redelijk hard, niet heel verfijnd

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top. Duurde alleen wel lang voor een doordeweekse avond.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zoals altijd heerlijk, we eten regelmatig bij jullie, maar ik vind de prijs van de "enkele" gerechten wel echt erg hoog! Vooral de beefrolletjes en de gyoza springen hierin uit. Dit was de eerste keer besteld voor thuis bij jullie.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst de bezorging was top, hele vriendelijke jongen en netjes optijd. De sushi was vooral veel te veel rijst en de rijst was ook wat aan de harde kant. Ik had wat bewaard voor de volgende ochtend in de koelkast maar dat heb niet meer gegeten, sushi was ontzettend hard na 40 min uit de koelkast en zag er ook niet meer zo fris uit.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vroeg me af of je nu wel of niet een extra drankje/drink mocht kiezen en ontvangen. De mosselen waren niet wat ik er van dacht. echt droge harde mosselen, weinig of geen saus/garnituur, dit is eigenlijk geen gerecht voor buiten het restaurant, had anders gehoopt en had er ook wel zin in. De rest van de bestelling was goed in het bijzonder het kip gerechtje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Mega lekker altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn nigiri was niet goed. Ik heb het telefonisch laten weten en er kon iets anders bezorgd worden maar dat wilde ik niet. De andere producten waren goed

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel en top bediening en personeel!!!!!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en nette bezorging & heerlijk eten

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, levering mooi op tijd en heerlijke sushi!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en super snel bezorgd! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker!! Altijd fijn tijdens het leren voor je examens ..

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Snel afgeleverd en ook de telefonische nabestelling was geen enkel probleem.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een maki box besteld en helaas was het droog! De rest van mijn bestelling was ok.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was kk goeie sushi ouwe. Wat n strijders bij okydo

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen al jaren bij jullie eten en gisteren voor het eerst besteld en het was LEKKER!!! Ook was de bezorger op tijd en vriendelijk...

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker en, de portie is voldoende, aardige bezorger. Het is alleen ontzettend jammer dat het eten koud is. We hebben hier lang niet meer besteld voor die reden en gisteren toch maar geprobeerd, maar helaas was het eten weer koud.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer het verkeerde eten Weer lauw eten Kwart over vijf besteld en om half acht eindelijk eens een lauwe hap Dit is de zevende keer!!! Ben er nu klaar mee?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superlekker gegeten. Dit is voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle bezorging!

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een planning. Op de minuut nauwkeurig geleverd. Alles lekker warm en de sushi heerlijk vers. Volgende keer weer.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, echter 2 keer gember ipv wasabi. Toch minpuntje let hier op!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima, telefoontje vooraf over het gratis drankje heel vriendelijk. Maar het eten viel mij heel erg tegen. Ik heb in het restaurant wel heerlijk gegeten dus had hoge verwachtingen. Viel mij erg tegen, bijna koud eten, loempia's zonder inhoud. Geen sojasaus, gember, wasabi. Wist niet dat je dat er moest bij bestellen. Ik heb dit er liever standaard bij dan een gratis drankje. Teleurstellend.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

via internet aangegeven dat ik om 6 uur de bestelling kom ophalen en via internet direct betaald. Vanaf 6 uur heb ik nog ruim 20 minuten moeten wachten op de bestelling?? Wat voor zin heeft het om een afhaaltijd af te spreken als je alsnog ruim 20 minuten moet wachten??.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, erg lekker. Jammer dat deze keer het eten koud was, dat hebben we nog niet eerder gehad. We hebben het eten uiteindelijk maar opgewarmd, maar dat komt de smaak natuurlijk niet ten goede.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks mijn grote bestelling kwam mijn eten precies op tijd! Vriendelijke bezorger! Het eten was op goede temperatuur en de sushi was lekker koel. Goed aantal sojasaus e.d. ontvangen! Een echte aanrader dus!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gegeten! Lekkere pittige rundvlees en kipstukjes, sushi en vietnamese loempia. Lekker vlot bezorgd en goede temperatuur!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanwinst voor Bussum. Kwaliteit en service van bezorgen erg goed. We blijven regelmatig eten bestellen.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima verzorgd. Keurig op tijd en alles er bij was je nodig hebt. De kwaliteit van het eten was super. Heel vers en heerlijk gegeten. Ik zal zeker vaker bestellen.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers en bezorging was snel. Sushi met garnaal was lauwwarm, precies goed! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, zowel sushi als warme gerechten besteld. Werd keurig gebracht binnen de gestelde tijd, goed verpakt. De warme items lekker warm en de sushi ook goed op temperatuur, evenals het gratis blikje frisdrank. De bezorger was ook zeer voorkomend en beleefd. Sushi was lekker en ook goed vers en de warme gerechten goed op smaak. Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating