Beoordelingen van Okydo Bussum

Recente recensies van Okydo Bussum

5 sterren na 19 reviews

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, echter 2 keer gember ipv wasabi. Toch minpuntje let hier op!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima, telefoontje vooraf over het gratis drankje heel vriendelijk. Maar het eten viel mij heel erg tegen. Ik heb in het restaurant wel heerlijk gegeten dus had hoge verwachtingen. Viel mij erg tegen, bijna koud eten, loempia's zonder inhoud. Geen sojasaus, gember, wasabi. Wist niet dat je dat er moest bij bestellen. Ik heb dit er liever standaard bij dan een gratis drankje. Teleurstellend.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

via internet aangegeven dat ik om 6 uur de bestelling kom ophalen en via internet direct betaald. Vanaf 6 uur heb ik nog ruim 20 minuten moeten wachten op de bestelling?? Wat voor zin heeft het om een afhaaltijd af te spreken als je alsnog ruim 20 minuten moet wachten??.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, erg lekker. Jammer dat deze keer het eten koud was, dat hebben we nog niet eerder gehad. We hebben het eten uiteindelijk maar opgewarmd, maar dat komt de smaak natuurlijk niet ten goede.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks mijn grote bestelling kwam mijn eten precies op tijd! Vriendelijke bezorger! Het eten was op goede temperatuur en de sushi was lekker koel. Goed aantal sojasaus e.d. ontvangen! Een echte aanrader dus!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gegeten! Lekkere pittige rundvlees en kipstukjes, sushi en vietnamese loempia. Lekker vlot bezorgd en goede temperatuur!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanwinst voor Bussum. Kwaliteit en service van bezorgen erg goed. We blijven regelmatig eten bestellen.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima verzorgd. Keurig op tijd en alles er bij was je nodig hebt. De kwaliteit van het eten was super. Heel vers en heerlijk gegeten. Ik zal zeker vaker bestellen.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers en bezorging was snel. Sushi met garnaal was lauwwarm, precies goed! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, zowel sushi als warme gerechten besteld. Werd keurig gebracht binnen de gestelde tijd, goed verpakt. De warme items lekker warm en de sushi ook goed op temperatuur, evenals het gratis blikje frisdrank. De bezorger was ook zeer voorkomend en beleefd. Sushi was lekker en ook goed vers en de warme gerechten goed op smaak. Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating